De mannen van Jurgen Klopp kregen toegang tot de competitie
نوشته شده توسط : Hency

John Aldridge, de legende van Liverpool en Ierland, bezoekt de winkel voor een ontmoeting met fans op vrijdag van 14.00 - 16.00 uur. Aldridge met een goedkope voetbalshirtsspeelde eind Liverpool in de late jaren 80 en scoorde 330 competitiedoelpunten, waarmee hij de 6e hoogste doelpuntenmaker in het Engelse voetbal werd.

Liverpool zal niet kunnen genieten van een betovering in de Premier League, mede omdat Manchester United opnieuw zal verschijnen als een titelwinnende kracht, beweert Graeme Souness. De Reds staan ​​bovenaan de tafel, acht punten vrij van de dichtstbijzijnde rivalen Leicester en Chelsea, en zijn natuurlijk op weg om hun allereerste Premier League-titel te winnen.

De mannen van Jurgen Klopp kregen toegang tot de competitie na het winnen van de 2019 Champions League en zullen strijden om de trofee naast kampioenen van de andere vijf FIFA-confederaties. Liverpool leed in de finale de nederlaag tegen Sao Paulo tijdens hun enige eerdere optreden in de Club World Cup in 2005.

Kane's staking tijdens de 4-0 overwinning op Kosovo betekende dat hij scoorde in alle acht van de Euro 2020-kwalificatiewedstrijden van Engeland, en hoewel Henderson die een Liverpool voetbalshirts droeg niet deelnam aan de meest recente ronde van wedstrijden, heeft hij 55 caps gewonnen voor zijn land en wordt hoog beoordeeld door manager Gareth Southgate.





:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: